Yuki-award: waarde voor onze klanten

Yuki award Administratieportaal

Het team van Administratieportaal ontving in december 2021 de ‘Yuki-award ProductLeadership 2021’ van Visma I yuki. Een hele mond vol! Wat houdt deze award in? Accountmanager Jamie zei bij de uitreiking: “Bij Administratieportaal draait het om kwaliteit, aandacht en het inzetten van software die klanten inzicht en overzicht biedt. Veiligheid en gemak staan daarbij voorop.” Als Administratieportaal zijn we dan ook trots op deze Yuki-award. Daarbij hebben we het hoogste rapportcijfer van alle Yuki-kantoren voor al onze administraties, namelijk een 9,5.

Deze prijs is echt een teamprestatie: zonder goede samenwerking lukt het niet. We leren van elkaar en houden elkaar scherp.
Natuurlijk hebben we samen geproost op deze award, maar het belangrijkste vinden wij dat onze aanpak bewijst dat deze goed is voor onze klanten. We gaan dan ook verder met doen waar we goed in zijn: zorgen dat onze klanten succesvol kunnen ondernemen.