Fiscale eindejaarstips

eindejaarstips 2022 Administratieportaal

De laatste maand van 2022 is aangebroken. We delen een aantal fiscale eindejaarstips met je. Als ondernemer is het belangrijk hier aandacht aan te besteden. Want wat kun je belastingtechnisch voor 31 december voor 31 december 2022 nog regelen? Op welke veranderingen moet je nu al anticiperen? Wat wijzigt er voor ondernemers met personeel? Welke veranderingen staan er voor álle belastingplichtigen op stapel? Denk bijvoorbeeld aan de wijzigingen bij schenkingen, woningen en autogebruik. Ben je directeur-grootaandeelhouder? Op welke komende veranderingen in de wet- en regelgeving kun je nu al anticiperen? We hebben een document voor je samengesteld waarin we in acht hoofdstukken fiscale tips geven. Zo sluit 2022 goed af en ben je fiscaal goed voorbereid op 2023.

Veranderende kabinetsplannen
Een aantal kabinetsplannen is nog niet definitief. Ook worden nog steeds nieuwe plannen bekend gemaakt, zoals rondom de energiecrisis. Uiteraard volgen wij deze nauwlettend en participeren we hierop als dat voor jouw onderneming relevant is. Lees alle fiscale eindejaarstips 2022 van Administratieportaal.

Fiscale screening
We adviseren je op basis van deze tips een fiscale screening uit te voeren. Heb je (daarna) vragen, neem dan contact met ons op. Je leest het document met alle eindejaarstips via deze link.

Samenwerken met Administratieportaal
Werk je nog niet samen met Administratieportaal en wil je ook altijd inzicht en overzicht in de administratie hebben? Maak dan vrijblijvend met ons en onze werkwijze kennis.