Administratie

Administratie

Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van administraties. Dat is een vertrouwd gevoel als u wilt dat uw administratie goed en efficiënt wordt verzorgd en u er verder geen omkijken naar heeft.

Afhankelijk van uw wensen en de omvang van de administratie verwerken wij dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal uw cijfers. Daarnaast verwerken wij de salarissen voor uw personeel en verzorgen wij de aangifte omzetbelasting voor u. Voor uw informatie kunnen wij tussentijdse financiële overzichten samenstellen. U kunt ook voor ons online boekhoudsysteem kiezen zodat u 24 uur per dag inzicht hebt in uw cijfers. Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen onze diensten volledig naar uw wensen en exact op maat aanbieden.

Na afloop van het boekjaar stellen wij de jaarcijfers voor u samen. Onze jaarrekeningen zijn helder, overzichtelijk en voldoen aan de wettelijke eisen. Publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel, notulen van de aandeelhoudersvergadering, overeenkomsten, kortom alle financiële vastleggingen kunnen wij ook voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende afspraak te maken. Bel met Marco en Petra 0411-850887 of vul het contactformulier in.