C

Coaching

Naast de zakelijke, financiële kant, ben je als ondernemer ook mens. Hoe is je balans werk/privé? Communiceer je effectief met je team en klanten? Hoe zet je werkstress om in werkgeluk? Haal je het beste uit je medewerkers? Heeft een teamlid behoefte aan coaching op maat? Kun je hierbij ondersteuning gebruiken?

Administratieportaal werkt samen met Maasstroom coaching. Eigenaresse Petra Maas coacht jou en/of je team zodat iedereen in zijn of haar kracht komt. Het resultaat: gemotiveerde medewerkers en een mentaal gezonde eigenaar.

www.maasstroomcoaching.nl

Ondernemen: samenspel van cijfers en de mens

ls Administratieportaal zijn we geïnteresseerd in je cijfers én in jou als mens! Hoe beter we jou en je drijfveren kennen om te ondernemen, hoe beter we je op maat kunnen adviseren. Met een frisse blik kijken we naar je bedrijf, je inkoop en algemene kosten, je bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering. We gaan in gesprek over het besparen van kosten, winstgroei, investeringen of de automatisering van je onderneming. Ook over onderwerpen als het motiveren van je team, duurzaam ondernemen, het tonen van je maatschappelijke betrokkenheid of het zichtbaar laten zijn van je bedrijf adviseren je. Ondernemen heeft immers een cijfermatige en een menselijke kant.