Disclaimer

Alle pagina's, teksten en afbeeldingen van de website van Administratieportaal zijn zeer zorgvuldig samengesteld. Toch kan het zijn dat informatie verouderd is of niet (meer) juist. Daarom kun je dan ook geen rechten aan deze site ontlenen.

Administratieportaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die wellicht voortvloeit uit de inhoud van de webpagina's. Hieronder vallen in het bijzonder links naar sites buiten de controle van ons kantoor. Administratieportaal is dan ook nooit verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's van derden. Administratieportaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites. Zo ook niet voor de privacybescherming op die websites. Of voor diensten die via genoemde websites worden aangeboden.

Administratieportaal bezit het auteursrecht op de informatie die via onze website wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is dan ook niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Administratieportaal. Het gebruik van het logo van Administratieportaal is alleen toegestaan na onze schriftelijke toestemming.

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van je privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Informatie over het bezoek aan de website van Administratieportaal wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. En nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die je verstrekt om informatie te ontvangen, worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie. Daarna wordt de informatie vernietigd. Gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Heb je vragen over onze website, neem dan contact met ons op.