Overzicht en inzicht:
met online salarisadministratie

Salarisadministratie: ook online via Administratieportaal

Voer ook je salarisadministratie via Administratieportaal. Want dan betaal je iedere maand op tijd de salarissen van je medewerkers. Met daarbij de juiste overuren of vakantiedagen. Maar met deze tool  worden ook vragen van je teamleden beantwoord. Bijvoorbeeld over pensioen, zwangerschapsverlof of cao. Verder dien je niet alleen de aangifte loonheffingen in, maar stel je ook een contract voor een nieuw teamlid op. Wij werken hiervoor samen met specialist Saldad. Bovendien koppelen we deze administratie aan het Yuki-boekhoudprogramma. Samengevat: door voor je salarisadministratie samen te werken met Administratieportaal heb je altijd een actueel overzicht en inzicht.

Verder voeren we natuurlijk je loonadministratie, pensioenen, vakantiegelden, wettelijke afdrachten en premies tijdig en correct uit. Want omdat je team zich inzet voor jou, zet jij je in voor hen. Maar natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Zonder dat deze werkzaamheden druk leggen op jou als ondernemer. Zo kun jij doen waar jij goed in bent: ondernemen!

Actueel personeelsdossier

Vervolgens adviseren we over je verbeteringen in je salaris- en personeelsadministratie. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat arbeidscontracten kloppen. Of dat personeelsdossiers correct zijn opgebouwd. Ook krijg je tijdig een seintje als bijvoorbeeld de einddatum van een contract nadert. Of als zich een feestelijke jubileumdatum aandient. Daardoor heb jij meer tijd voor het coachen van je team!

Met één druk op de knop: 24/7 inzicht

Stel je voor: altijd - online - actueel inzicht in je financiële bedrijfsadministratie. Interesse? Neem contact op met Administratieportaal.

SAMENWERKEN MET ADMINISTRATIEPORTAAL:

MEER TIJD OM TE ONDERNEMEN

Online boekhouden

Direct zien welke facturen moeten worden betaald. Of automatisch herinneringen versturen. Maar ook al je bonnen en facturen op één plaats. Je hele administratie digitaal: dat is boekhouden anno 2022! 

Inzicht en overzicht

Stel je voor: je hele administratie altijd up-to-date en beschikbaar. Van je boekhouding tot salarisadministratie. Het kan met de gebruikersvriendelijke en handige app van Yuki. 

Geen gedoe

Bonnen inscannen met je telefoon of facturen insturen. Maar ook gemakkelijk offertes maken vanuit Yuki. Geen gedoe met je btw-aangifte; altijd op tijd. En: je voert je boekhouding veilig online!

Persoonlijk contact

Je hebt een vaste adviseur met kennis van jóuw zaken en met een frisse blik op je bedrijf. Want we denken mee als het goed gaat, maar ook in mindere tijden.