Fiscaal advies

Fiscaal Advies

Naarmate uw bedrijf groeit en de jaren vorderen, krijgt u met zaken te maken die voorheen nog geen rol van betekenis speelden. Het toe- en/of uittreden van firmanten, het oprichten van een B.V., of het creëren van een holdingstructuur om risico’s buiten de deur te houden of een latere bedrijfsoverdracht te vergemakkelijken. Aan veel van deze zaken kleven zowel fiscale- , administratieve- als civielrechtelijke aspecten. Goede advisering en begeleiding zijn hier daarom onontbeerlijk.

Door onze ervaring en diversiteit aan klanten beschikken wij over een dosis aan informatie waarmee u uw voordeel kunt doen.

Bedrijfsopvolging? Zet tijdig het (fiscale) traject in gang; zoals Auto zakelijk of privé? B.V. ja/nee? Wat doen we met het pand? Bedenk, advisering is altijd maatwerk. Een goed advies bespaart u uiteindelijk geld en dikwijls ook een hoop ellende en tijd. Want tijd is geld!

Geen standaardoplossingen, maar uw filosofie, doelstelling en situatie vormen de uitgangspunten voor onze advisering. Uw beslissingen hebben gevolgen. Het is belangrijk dat u weet welke. Daarom beperken wij ons niet alleen tot het aandragen van mogelijkheden, maar geven wij ook heldere adviezen.

In ons netwerk bevinden zich externe specialisten, zoals: accountants, ict-experts, bedrijfsadviseurs, financieringsexperts, subsidiedeskundigen, fiscale juristen en assurantie- en pensioenadviseurs. In overleg met u huren wij deze externe specialisten in. Dit maakt ons dienstenpakket compleet.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende afspraak te maken. Bel met Marco en Petra 0411-850887 of vul het contactformulier in.