Fiscaal advies: bij de start, groei tot overname

Fiscaal advies voor MKB

Bij het runnen van een eigen bedrijf komt veel kijken, ook fiscaal. Daarom is fiscaal advies op maat bij elke fase van je onderneming belangrijk. Om te te beginnen bij de start van je bedrijf. Daarna bij de groei. Maar ook bij de overname of het stoppen van je onderneming. Zowel jouw visie en doelstelling als je situatie vormen daarbij het uitgangspunt voor de adviseurs van Administratieportaal. Daarom werken we  samen met de beste specialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van pensioen. Maar ook bij het aanvragen van subsidies of een complexe financiering.

Belastingaangifte

Natuurlijk wil je als MKB-ondernemer of zzp'er niet worden verrast door onverwachte belastingaanslagen. Administratieportaal adviseert je op basis van je actuele administratie. Zodat je niet meer belasting betaalt dan nodig.

Gevolgen bedrijfsoverdracht

Een herstructurering, maar ook een bedrijfsoverdracht heeft fiscale consequenties. Denk bijvoorbeeld aan het toe- en/of uittreden van firmanten. Maar ook aan het oprichten van een bv. Of het creëren van een holdingsstructuur om risico's buiten de deur te houden. Deze voorbeelden hebben zowel fiscale-, administratieve- en civielrechtelijke gevolgen. We gaan op grond van je vragen en doelen met je in gesprek. Met als doel de optimale fiscale situatie voor je onderneming te realiseren. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Want goed advies bespaart je geld, ellende en tijd.

Met één druk op de knop: 24/7 inzicht

Stel je voor: altijd - online - actueel inzicht in je financiële bedrijfsadministratie. Interesse? Neem contact op met Administratieportaal.

SAMENWERKEN MET ADMINISTRATIEPORTAAL:

MEER TIJD OM TE ONDERNEMEN

Online boekhouden

Direct zien welke facturen moeten worden betaald. Of automatisch herinneringen versturen. Maar ook al je bonnen en facturen op één plaats. Je hele administratie digitaal: dat is boekhouden anno 2022! 

Inzicht en overzicht

Stel je voor: je hele administratie altijd up-to-date en beschikbaar. Van je boekhouding tot salarisadministratie. Het kan met de gebruikersvriendelijke en handige app van Yuki. 

Geen gedoe

Bonnen inscannen met je telefoon of facturen insturen. Maar ook gemakkelijk offertes maken vanuit Yuki. Geen gedoe met je btw-aangifte; altijd op tijd. En: je voert je boekhouding veilig online!

Persoonlijk contact

Je hebt een vaste adviseur met kennis van jóuw zaken en met een frisse blik op je bedrijf. Want we denken mee als het goed gaat, maar ook in mindere tijden.