Online boekhouden mét persoonlijk contact

Zonder gedoe boekhouden

Bij ondernemen hoort boekhouden, daar kunnen we niets aan veranderen. Waar we je wel bij kunnen helpen is het boekhouden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zonder gedoe en bovendien met persoonlijk contact! Door als MKB-er of zzp-er je financiële administratie online te regelen bij Administratieportaal heb je meer tijd voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld voor een winkeleigenaar of kapper, maar ook voor een adviseur en vakman. Wij zorgen ervoor dat je altijd en overal actuele cijfers hebt. Bovendien zorgen we voor inzicht en overzicht. Kortom: met Administratieportaal in je team zit je goed.

Regel je financiële administratie online

Het online boekhoudprogramma Yuki en de kennis van Administratieportaal is een ijzersterke combinatie voor jouw onderneming. Want met één platform koppel je je gehele administratie. Zo hoef je nooit meer met losse bonnen of je volle ordners naar de boekhouder. Maar je voorkomt ook dat je je voorraad op een kladje moet schrijven. Je legt dus alles via je telefoon of computer vast.

Scan 24/7 bijvoorbeeld verkoopfacturen of bonnen van leveranciers in. En lever ze aan via de gebruiksvriendelijke Yuki-app. Ook heb je altijd inzicht in je btw-aangifte. een ander voorbeeld: moet je een factuur betalen? Selecteer dan gemakkelijk de te betalen facturen en bied deze aan bij je bank. Daarna verwerken we je wijzigingen direct. Zo heb je altijd actuele cijfers van je mkb-onderneming of als zzp-er.

De online rapportages geven je bovendien een actueel inzicht en overzicht. En in het digitaal archief zijn al je documenten eenvoudig in 'mappen' terug te vinden. Hiermee maken we aan het einde van het jaar snel en gemakkelijk je jaarcijfers en fiscale cijfers op. Daarna bespreken we deze met je. Zo heb je afhankelijk van de grootte van je onderneming dus snel inzicht in de resultaten van je onderneming. Eveneens een groot voordeel van digitaal boekhouden!

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat alles goed voor je is geregeld. Zo kun je snel -vaak al binnen 24 uur - zelf aan de slag.

Yuki app

Snel en makkelijk contact maken met je vaste adviseur doe je via de Yuki app. Natuurlijk is dit ook mogelijk via e-mail, telefonisch of videoconference. Ook ben je (na afspraak) welkom op ons kantoor in Haaren.

Met één druk op de knop: 24/7 inzicht

Stel je voor: altijd - online - actueel inzicht in je financiële bedrijfsadministratie. Interesse? Neem contact op met Administratieportaal.

Ik wil meer weten over

gemakkelijk online boekhouden
met een persoonlijk adviseur

Salarisadministratie ook online

Heb je een bedrijf met een personeelsbestand van bijvoorbeeld ongeveer 10 medewerkers? Koppel dan ook je salarisadministratie aan het online administratieprogramma Yuki. Inclusief onder andere contracten of gespreksverslagen van functioneringsgesprekken van je teamleden. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en altijd bij de hand!

BTW-aangifte en belastingen

Stress van je btw-aangifte of aangifte belastingen? Door bij Administratieportaal online te boekhouden creëer je rust! 
Wij zorgen er namelijk voor dat er aan het einde van de btw-periode je aangifte klaar is. Ook controleren we deze en verzenden we je aangifte. Zo voorkom immers je boetes. En heb jij meer tijd om succesvol te ondernemen.