Over Administratieportaal

Administratieportaal:
voor succesvol
ondernemen

0411 – 85 08 87

Betrokken en geen poespas

Wij laten jou als ondernemer grip hebben op je cijfers zodat je succesvol kunt ondernemen. Want onze betrokken adviseurs staan naast jou als ambitieuze zzp-er of MKB-ondernemer met personeel. Zo kijken we samen naar je financiële situatie. En zorgen we ervoor dat je gehele administratie en boekhouding online worden ingericht op één platform. Eenvoudig, praktisch en natuurlijk ook veilig. Hierdoor heb je altijd en overal actueel overzicht en inzicht. Zowel in je belastingen, btw-afdracht als fiscale zaken bijten we ons graag vast. Hierdoor betaal je nooit te veel! Maar kun je ook gedegen beslissingen nemen voor de toekomst.

Administratieportaal is in 2001 opgericht.

Het team van Administratieportaal

Het team van Administratieportaal is vakbekwaam in alles wat met financiën heeft te maken. In de eerste plaats zorgen we ervoor dat je kunt boekhouden zonder gedoe. Hierbij helpt je een persoonlijke adviseur die alle ins- en outs van je bedrijf kent. Waardoor hij dus snel kan schakelen. Natuurlijk overleggen we hierbij als dat nodig is. Intern of met een specialist. Maar we doen meer als je bedrijf dat nodig heeft. Want we werken samen met deskundigen die specifieke kennis hebben over bij voorbeeld fiscale zaken. Zo krijg jij het beste advies voor bijzondere vraagstukken. Met als doel dat jij succesvol kunt ondernemen!

marco broeders administratieportaal

Marco

Bedrijfsadviseur | Winstadviseur
Eigenaar Administratieportaal Mail Marco

Walter administratieportaal

Walter

Administratieadviseur
Specialist Visionplanner Mail Walter

administratie administratieportaal

Anouk

Administratieadviseur
Specialist Yuki Mail Anouk

Jan administratieportaal

Jan

Belastingadviseur
Fiscalist Mail Jan

mathijs broeders administratieportaal

Matthijs

ICT
medewerker Mail Matthijs

foto Sanne Verhagen

Sanne

Administratief medewerker Mail Sanne

Wat is Yuki?

De software van Yuki zorgt ervoor dat je gemakkelijk en overzichtelijk online kunt boekhouden. Want Yuki is een innovatief platform waarmee je je boekhouding uitbesteedt. Maar waarbij je wél de controle behoudt! Zo heb je met één programma je hele financiële administratie op orde. Je betaalt er bijvoorbeeld je inkooprekeningen mee. Maar verstuurt er ook je facturen. Ook kun je 24/7 bonnen en facturen aanleveren die wij daarna direct verwerken. Hierdoor heb je altijd een actueel overzicht van je financiën. Bovendien wordt je btw-aangifte automatisch opgemaakt. Daarna controleren en versturen wij deze. Hierdoor hoef je niet meer met ordners of schoendozen te slepen. En liggen er geen losse papieren meer op je bureau. Je hebt hierdoor overzicht en inzicht. Kortom: meer tijd en vrijheid om te ondernemen!

Logo yuki

Yuki inrichten

Jij vertelt over de administratie van je bedrijf en je wensen. En wij vragen dóór. Als we gaan samenwerken richten we – vaak al binnen 1 dag – je online Yuki-administratie voor je in.

Yuki-partner

Administratieportaal zit aan tafel bij Yuki. Daar geven we input over wat beter kan en welke gebruikerswensen onze klanten hebben. Dit vertaalt Yuki in nieuwe software-aanpassingen.

Interesse?

Neem contact met ons op! Dan vertellen we je alles over online boekhouden. En we geven graag een demonstratie. 0411 – 85 08 87

Klanten Administratieportaal

Onze klantenkring is groot en divers. Zo hebben we klanten in onder andere de bouw, (web)winkels, de adviesbranche en de kappers- en schoonheidswereld. De kennis van en ervaring met allerlei branches delen we en zetten we in voor onze klanten. Met als doel: klanten succesvol te laten ondernemen! Klanten van Administratieportaal zijn onder andere gevestigd in Eindhoven, Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Breda, Waalwijk, Helvoirt, Vught, Udenhout, Rotterdam en Berkel-Enschot.

Bijdrage aan ons succes

B-Synergy is al ruim 12 jaar klant. Omdat het team van Administratieportaal ons zeer accuraat ontzorgt. Van de totale accounting tot aan de loonadministratie. Het is een echte partner op het gebied van financieel advies. Ze denken mee met iedere stap van onze groeiende onderneming. Zo is Administratieportaal een belangrijke schakel die bijdraagt aan ons succes.

B-Synergy

Accuraat en bereikbaar

Wij zijn zeer tevreden over Administratieportaal. Niet alleen omdat ze altijd de tijd nemen om je te woord te staan. Maar ook omdat het contact laagdrempelig is. Kortom: Administratieportaal denkt met je mee en adviseert je goed.

Frans van Tuijl – Frans van Tuijl Auto’s

Persoonlijke begeleiding

De goede begeleiding en het persoonlijk contact met de adviseurs van Administratieportaal vinden we erg prettig. Ook is onze administratie altijd up to date met het online boekhoudprogramma!

Bouwbedrijf Oerlemans

Goed advies

Administratieportaal geeft goed advies tegen een vaste prijs. Onder andere door de moderne processen en geautomatiseerde oplossingen voorkom je een uurtje/factuurtje. Het bespaart ons veel tijd. Aanrader!

Cooler Media

Kwaliteit en contact

Wij zijn al jaren klant bij Administratieportaal. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit. Wij ervaren het contact zeer positief! Dus een pluim voor alle medewerkers.Totaaltuin Brabant
Totaalboom Brabant

Korte lijnen

Als zelfstandig ondernemer ben ik zeer tevreden over de boekhouding die Administratieportaal voor Ofresco beheert en uitvoert. Doordat Administratieportaal een lokaal bedrijf is zijn de lijnen kort en word je snel geholpen als je vragen hebt.

Ofresco

Gemakkelijk overstappen

Het was lastig om als snelgroeiend bedrijf de stap te maken van een eigen boekhouding naar uitbesteding. Maar we hebben met Administratieportaal de juiste keuze gemaakt. Zo zijn ze laagdrempelig, deskundig en werken ze zeer accuraat. Ook de wijziging van rechtsvorm hebben zij zeer goed begeleid. Conclusie: we zijn zeer tevreden!

Ergoform

Team denkt mee

Ik was op zoek naar een boekhoudkantoor voor mijn bedrijf. Dat heb ik gevonden en ik heb veel meer gekregen dan ik vroeg. Persoonlijk en meedenkend. Gwoon een heel fijn kantoor voor zowel de kleine als de grote ondernemer.

JW Raceservice

Meedenkend team

Wij maken al jaren met grote tevredenheid gebruik van de kennis en kunde van Administratieportaal. Betrouwbaar en accuraat kunnen we onze, nu digitaal, administratieve zorg overdragen.

Ruud van der Sande – Salasco

Werken bij Administratieportaal

Administratieportaal_team

Administratieportaal samengevat? Dat is samen het beste voor onze klanten willen bereiken. Dit doen we onder andere door de nieuwste software in te zetten. Maar ook door advies op maat te geven. En tot slot onze kennis te delen. Dát is waar we voor staan. Bovendien geloven we bij Administratieportaal in teamwork. We hebben dan ook een hecht team. Zo is er ruimte voor informele lunches, gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Daarnaast leren we van elkaar en tegelijkertijd scholen we ons regelmatig bij.
Geïnteresseerd? Nieuwe teamleden zijn van harte welkom. Denk je dat je in ons team past? En deel je onze passie voor cijfers en klanten? Maar bedenk je ook graag slimme oplossingen voor onze klanten? Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur een open sollicitatie of neem direct contact op.