Over ons

AdministratieportaalDefenitief-5211180Administratieportaal is een modern administratiekantoor. Als zzp’er maar ook met een personeelsbestand van zo’n 30 werknemers zit u bij ons goed. Onze systemen zijn hypermodern waardoor we u 24 uur per dag inzicht kunnen bieden in de actuele status van uw onderneming. Geen verrassingen achteraf bij uw belastingaangifte, met Administratieportaal in uw team kunt u zich richten op wat belangrijk en relevant is namelijk: Ondernemen!

Administratieportaal is in 2006 opgericht en veel ondernemers hebben de weg naar ons kantoor gevonden. Wij verzorgen voor onze klanten een breed pakket aan diensten op fiscaal en administratief gebied. Samen met onze deskundige en ervaren medewerkers en vaste samenwerkingspartners staan we ook graag voor u klaar.

AdministratieportaalDefenitief-5211171Persoonlijk en vertrouwd zijn woorden die voor ons erg belangrijk zijn en wat Administratieportaal ook kenmerkt. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk contact en scherpe tarieven. Spreekt u dit aan, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Marco Broeders en Petra Maas