Administratie

Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van administraties. Dat is een vertrouwd gevoel als je wilt dat jouw administratie goed en efficiënt wordt verzorgd en jij er verder geen omkijken naar hebt.

Alles geregeld, zodat jij tijd hebt om te ondernemen

Afhankelijk van jouw wensen en de omvang van de financiële administratie verwerken wij maandelijks of per kwartaal jouw cijfers. Daarnaast verwerken wij de salarissen voor jouw personeel en verzorgen wij de aangifte omzetbelasting voor je. Voor jouw informatie kunnen wij tussentijdse financiële overzichten samenstellen. Of je kiest voor onze online administratietool. Hier heb je 24 uur per dag inzicht hebt in jouw cijfers. Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen onze diensten volledig naar jouw wensen en exact op maat aanbieden.

Na afloop van het boekjaar stellen wij de jaarcijfers voor je samen. Onze jaarrekeningen zijn helder, overzichtelijk en voldoen aan de wettelijke eisen. Publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel, notulen van de aandeelhoudersvergadering, overeenkomsten, kortom alle financiële vastleggingen kunnen wij ook voor je verzorgen.

Financiële administratie

Maandelijks of per kwartaal worden jouw jaarcijfers verwerkt. Of je kiest voor onze online boekhouding. Dan heb je 24 uur per dag inzicht in jouw cijfers.

Administratieportaal

Salarisadministratie

Voor al jouw personeelsvraagstukken kun je bij ons terecht.

Lees meer

Belastingen

Ook de belastingen voor jouw organisatie verzorgen wij.

Lees meer

Administratieportaal300dpi-2201536

Online boekhouden

Administratieportaal Online: Voor alle ondernemers die geen boekhouder zijn. Met Administratieportaal Online wordt bijna alles van de boekhouding voor je gedaan. Je hoeft als ondernemer alleen maar jouw eigen facturen te versturen en ontvangen facturen te betalen. Wij doen de rest, zonder dat je daar meer voor gaat betalen.